Dodii...
Tässä naputtelen tekstiä Mendozan lentokentältä, jossa netti sentään toimii siedettävästi ja jopa kuvia voi ladata paremmin. Toisena Mendozan päivänä oli ohjelmassa ensin CityTour puoli päivää ja iltapäivänä kävimme sitten kahdella eri viinitilalla. Kävimme suurimmalla viininvalmistajalla, Bodega Y Cavas Weinertillä ensin, jossa oli myös nykyaikaisimmat välineistöt viinin tuottamiseen.
|
Tässä poseeraus isoimman tynnyrin edestä. Tuohon mahtui huimat 44tuhatta litraa viiniä.
|
|
Tässä muutama pölyttynyt pullo odottamassa juojaansa... |
|
Ja nyt sitten viinikellarissa päästään itse asiaan. Oli muuten hyvät
ohjeet ja opit. Päästiin perille nyt miten oikeaoppisesti viini tulisi
maistella ja tarkistaa onko laatu kohdillaan... Ne on ne "viinin jalat" -
muistakaas tämä :) |
|
Siinä hieman historiaa, puristin :) |
|
Ja eikus shoppailee, mut nyt vähän hankala, kun on taas mentävä lentämällä ja... noh ainahan sitä saa viiniä... :) jatkossakin. |
Toinen tila oli sitten Maipun alueella Cavas De Don Arturo, jossa kuvaaminen oli kiellettyä, sisätiloissa. Siellä pääsimme tutustumaan pienen tuottajan puuhiin. Heillä keskityttiin vain punaviinin tuotantoon. Täällä pääsimme maistelemaan aluksi kolmea eri punaviiniä, kunnes perheen pääjehu saapui paikalle, ja tarjosi vielä kierroksen parempaa kamaa.
|
Tässä sitten tilan rypäleitä. Nämä ovat valmiina noin kuukauden päästä. |
|
Ja tässä puskaa sitten enemmän. On muuten hienossa rivissä näitä ihan tolkuttomasti. |
|
Yksi kuva sitten tynnyreistä oli pakko saada kuitenkin... :)
|
Tänne voisi jäädäkin vähän pidemmäksi aikaa tutustumaan ja
maistelemaan, mutta matka jatkukoon - Show must go on :) Chile kutsuu
nyt ja eikös siellä ole viinit myös kohdillaan?
Adios Amigos!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti